Tanker ift aftenens foredrag

Posted on

I dag stod den på foredrag i Logen Titurel – 40 personer, det fulde foredrag. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet, men de viste sig, at være den til dato mest spørgende crowd, fedt!!

Jeg havde en oplevelse med en enkelt af deltagerne, hvor jeg var helt sikker på, at jeg havde tabt vedkommende og var på nogen måde faldet til ro med dette. Jeg skal dog lige love for, at jeg tog fejl – efter foredraget var det en helt anden person, som levende gav udtryk for, at have fået meget ud af foredraget og stillede sig positivt-kristisk til de ting jeg havde fortalt. Så kan _jeg_ lære det, vi ser alle forskellige ud når vi tager i mod – det er klart her den manglende erfaring spiller ind 🙂

Rodede lidt i starten, havde igen ændret på billedesetup’et og mistede derfor følingen med, hvor jeg var i billedeserien ift dét jeg skulle have sagt – er ikke sikkert på, at nogen “opdagede noget”, men det var dog helt tydeligt for mig, da jeg ramte formkurven og ikke kørte på rutinen, men viste hvor jeg var og var i balance med situationen, stedet og emnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *