Langtidsflyvning, lidt federe end forventet :-)

Posted on

Sjovt som flyvninger kan være forskellige og sjovt, som man kan blive overrasket over S E R V I C E …….

En flyvning fra København til Zürich er ærlig talt ikke noget at skrive hjem om (he he), men det bliver det så alligevel, når man umiddelbart derefter flyver fra Zürich to Tokyo. Hooooold da ferie for en forskel.

Flyvningen fra København var grundlæggende ok, serviceringen ikke eksisterende, men heller ikke nødvendig for en flyvning på 1,5 times tid. Men selve maskinen, en airbus et-eller-andet, var så tætpakket og varm, at det nærmest udløste åndedrætsbesvær og semiklaustrofobi. Langt lækrere var det, at komme op i airbus-noget-helt-andet-og-meget-større, da man faktiske her kunne trække vejret. Ja ja, nu ved jeg godt, at det bliver rimelig upræcist når jeg ikke nævner modelnumre, men mig og flyvemaskiner, og det væsentlige er “lille og en pine” samt “stor og fantastisk”.

Om bord på “den store” blev der både serveret puder og tæpper, snacks, mad, drikkevarer, alkoholer, ja alt man kunne drømme om og sidefaciliteterne var absolut også fantastiske – egen lille skærm til film og underholdning, me like 🙂

Nu ved jeg godt, at I sidder derude og tænker: “Ja ja, det er sq da meget normalt Hr “Verdensudforsker”” – men jeg er jo ikke vant til det og er da derfor mægtig positivt overrasket.

Mødet med Sam i Zürich gik super – gensynsglæde fra første øjeblik – vi skal nok få det sjovt også på denne tur. Det er interessant, at vi begge har brug for vores space og derfor i perioder bare er os selv, sådan var det også i Ukraine og det er da superfint, at der er plads til dette også når man reelt ikke kender hinanden så godt, ud over den historie man har sammen. Det skal nok gå fint.

Lyset er lige gået i “sove mode” omkring mig, hvilket er lidt mystisk når kl er 16:25 (CEST), men i japantid er det naturligvis meget fornuftigt, da klokken jo der er 23:25 …….. men mystisk er det at skulle “sove” når det udenfor er lyst og “vågentid”, men “jeg skal nok” (tænkt med Keld fra Olsenbandens stemme).

Sam og jeg har kort talt om dagsplanen og vi vurderer tirsdag aften, om vi går efter fiskemarkedet eller skyder det til en anden dag. Vi skal bare ikke udkøre os selv så sæt på starten. Vi mangler lige nu et gps-program, så vi kan punche et decimalt koordinat ind og så bare få en pil som fortæller hvilken retning vi skal gå i – det løser sig eller også farer vi vild! 🙂

Keedeligt, i know, men også en del af turen 🙂

Dette indlæg skulle have været postet i går, men vi gik desværre mega-kolde -mere herom inden længe 🙂

Location:Et sted i luften, ingen ved reelt hvor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *