I’m chasing a dream for a living

Posted on

Overskriften er nappet fra Aura Diones sang “In love with the world” som du kan høre via nedenstående link:

http://www.youtube.com/watch?v=Map7fr_Z8Ec

 På mange måder indeholder denne sang mange af de tanker, som jeg løbende går rundt og gør mig – selvfølgelig indeholder den også delelementer som er uvæsentlige for mig og mit liv. Grundlæggende kan jeg bare høre verden kalde og er SÅ klar til, at gå den imøde og vise den i alle dens afskygninger for jer. Damn, hvor lyder det selvhøjtideligt, men det ved I forhåbentlig er langt fra min natur?!

Jeg har aldrig før været så tæt på en drøm og i den kontekst rammer sætningen “I’m chasing a dream for a living” lige i hjertet – drømmen om, at rejse rundt, udforske verden, skrive hjem om det mens det foregår og forhåbentlig være med til, at gøre en forskel for de steder der berettes om, ja dét er drømmen!! Men sandt, det er og bliver nok desværre kun en drøm og så igen, måske ikke. For hver gang jeg tager afsted bliver drømmen vel en lille smule mere til virkelighed?

Nok lommefilosofi for i dag, nu til noget helt andet (ganske som vi plejer):

Mit projekt og mine foredrag gør åbenbart, at jeg er i “folks” bevidsthed langt mere end jeg er bevidst om – jeg har de senere dage fra nær og fjern nærmest modtaget en storm af beskeder, som går på melodien: “Du skal til jaaaaapaaaaaaan!!!” (og her tænker folk ikke på Fukushima, men der vil jeg jo så også gerne til, men det er en anden historie) – nææææh, det handler om dette:

Foto: Wikipedia Commons

På den japanske ø Hamashi Island findes der åbenbart et boligkompleks, som er blevet forladt og hvis man skal tro på billederne, så der er da mere end tillokkende, at komme hertil og tage nogle billeder. Dejligt med nogle indspark til, hvad “I” synes jeg skal besøge – kom endelig med flere af dem (og gerne med tilhørende sponsorer 😉

Indtil da må I nøjes med nogle billeder (i Instagramformat) fra min sidste (og første rigtige) Urbex-tour i sidste uge:

Vel er det ikke Hamashi Island, men lidt cool er det da anyways – faktisk havde det været perfekt, at have Mr. Sam med fra Chernobyl-Touren, han har jo (som I ved) en forkærlighed for “the illegal stuff” 😉 ……….. kommer pludselig til at tænke på, om “selvinkriminering” findes som begreb i Danmark, for i så fald er det da rigtig dumt, at vise ovenstående billeder frem 😉

Pas på jer selv derude og nyd sommeren!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *