Kontakt

Priseksempler og "alt om" daneontour

Priseksempler:

Det kan være rart at have en indikation på, hvor man befinder sig økonomisk inden man tager kontakt.

Ved 20-25 deltagere ligger det typiske honorar på 2.500 kroner + evt transport, men lad mig høre om din ide/dit arrangement og lad os tage den derfra.

Det er pt (juni 2020) følgende rabatmuligheder:

  • Ved køb af 3 foredrag til gennemførelse efter kl 18 indenfor én kalendermåned gives der 33% rabat på foredragene dvs køb 3 og betal for 2.
  • Ved køb af 3 foredrag med fleksibel gennemførelse gives der 15% rabat.
 

Alt om Daneontour:

Daneontour er et kompleks – det er en almindelig dansker, med en almindelige familie og et ganske almindeligt job, som til tider gør nogle ikke så almindelig ting for senere, at tage rundt i Danmark og fortælle om det.

Når jeg har valgt, at slå mig op som ganske almindelig dansker, så skyldes det at vi “almindelig” dødelige har en tendens til ikke at gøre nogle ting, fordi vi føler at vi ikke har kompetencerne til det – det overlader vi til “de kendte” for de har jo noget særligt i sig ………… meeeen, det har de så bare ikke!!!!!! Du og jeg kan lige så meget som “dem”!!!

Er Daneontour et firma? Et alterego? Et projekt?

Grundlæggende er Daneontour nok mest et projekt, hvor delelementerne er at formidle en historie om nogen, hvis historie trænger til at blive fortalt og som måske ikke selv har stemmen eller muligheden til at gøre dette. Historierne bliver formidlet via billeder, fakta, humor og eftertænksomhed.

Jeg har fotograferet stort set siden jeg var 10-12 år gammel, der var været lange pauser i fotograferingen, men den er altid på en eller anden måde dukket op igen. Da man gik hen og fik børn, så blev det næsten en integreret del af hverdagen, alle højtider og mærkedage samt de markeringsværdige milepæle i sådan nogle små størrelsers liv.

Oftere og oftere på turene med de små skulle der også lige tages billeder af “noget andet” og langsomt begyndte “noget andet”, at fylde mere og mere. I dag består ture, i et hvert regi, ofte også af, at tage billeder i en eller anden afskygning – sikkert dræbende ulideligt for mine omgivelser – og mange gange dagligt ser jeg billeder, som jeg aldrig vil få taget ……… det skæve lysindfald fra et ituslået vinduesglas, et ansigt med et bestemt udtryk, en skæv vinkel, en anden måde at se verden på.

Måske er den sidste del netop det jeg ønsker at opnå: “En anden måde, at se verden på!

I 2011 fik jeg mulighed for, at rejse ud i verden og opleve noget nyt og samtidig, tage billeder af det jeg så og blogge om det i realtid, det var helt fantastisk og DaneOnTour var en realitet! Dette betyder nu, at jeg rejser rundt i Danmark med mit foredrag.

I mine foredrag går jeg all in med min person og mine holdninger – det betyder, at alle spørgsmål er tilladte og man får svar på det meste – jeg fortæller om mine stærke og svage sider og med dette også åbner op for de, som man sjældent taler om så som frygt, usikkerhed, angst osv. Vælger man at følge mig på Facebook, kan man opleve de faser jeg går igennem, både i dagligdagen og lige op til et foredrag, så man er med hele vejen. En del af mit koncept er også, at være helt åben omkring hvad der foregår inde i mig, både når jeg er glad og når jeg er bekymret – det kan måske virke lidt tudeprinseagtigt, for vi er jo alle opdraget med, at folk kun vil høre om “det gode” – men sådan er det ikke hos mig, hvordan skal vi i fællesskab kunne bryde tabuer, hvis nogen ikke starter med, at tale om disse ………

I forbindelse med mine foredrag har jeg ofte fået den feedback, om jeg dog ikke kunne komme tilbage og fortælle om “noget andet” og dette har ledt til, at det som oprindelig nok blot skulle have været en engangsforestilling, er gået hen og blevet et koncept – jeg drager ud i verden, tager billeder, indsamler data, udfordrer mig selv, liveblogger om det og kommer hjem og holder foredrag og samtidig er på udkig efter nye projekter i den store verden.

Mark Schiller

mark (a) daneontour.dk

+45 60 10 12 22