Testimonials

– hvad andre har sagt om det jeg gør:

“Mark er stand til at levere et arrangement, der vækker følelser, latter og eftertanke. Han har en ganske unik måde at bringe liv ind i sin fortælling, så den bliver mere end et afsnit af “Her er mit liv”. Han formår at tage publikum med ind bag grænserne til det ukendte, fremmede og lidt skræmmende – og har en lun humor med, som en tro følgesvend. Mark har lavet en dokumentar over hvordan han har valgt at sætte sin frygt stævne. Det kan bestemt inspirere andre til at tage et fornyet kig på egne dæmoner – og undersøge om de i virkeligheden rummer nøglen til udvikling og endnu mere personlig vækst og styrke…”

30. januar 2012
Thomas Børager
Leder af Jobhuset, Albertslund Kommune

“Sikket fremragende foredrag med gode, velkomponerede billeder af skønhed, forfald og drama, der harmonerede fint som visuel underbygning af dine talte ord. Du har vældig fint styr på at veksle mellem din personlige beretning og facts – og som en god folkeoplyser giver du ikke alle svarene, men lader deltagerne undres, tænke selv og drage konklusioner på basis af egne erfaringer og din oplysende fortælling.

Jeg er meget indstillet på at engagere dig til flere foredrag, og flere af deltagerne har allerede nærmest rejst et “folkekrav” om at “ham skal vi ha igen”!”

5. februar 2013
Thomas Silkjær Nielsen
Skoleleder – AOF Hvidovre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *